Gorzowska edukacja zawodowa na rzecz rynku pracy
Koordynatorzy szkolni i pracownicy do obsługi finansowej w szkołach
Zespół Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wlkp.
Powrót
MARZENA PRZYBYŁKA-SIWEK – koordynator szkolny
POSIADANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
- nauczyciel przedmiotów zawodowych i podstaw przedsiębiorczości (ZSG Gorzów Wlkp. od 1991)
Udział w projektach
- „Podróże po wiedzę i kulturę” – opiekun/uczestnik projektu
- „Przepis na dobrą szkołę” – działanie 9.2 PO KL – uczestnik projektu
- „Kuchnia transgraniczna Gorzów Wielkopolski – Frankfurt nad Odrą”. Polsko-niemiecka kooperacja edukacyjna na rzecz wspólnego rynku usług turystycznych – uczestnik projektu/udział w sesjach kreatywnych, w warsztatach kulinarnych
WYKSZTAŁCENIE
- wyższe magisterskie, technologia żywności (Uniwersytet UAM w Poznaniu, 1991)
- studia podyplomowe w zakresie przedsiębiorczości (Uniwersytet w Zielonej Górze, 2001)
Powrót
Człowiek - najlepsza inwestycja